JES-training – een spreektechniekengroep voor volwassenen (18+)

Gemakkelijker spreken, meer rust ervaren bij het spreken?

Volg dan de intensieve JES training- Je Eigen-wijze van Spreken; In deze maatschappij waarin steeds meer quick fix oplossingen bedacht worden om de uiterlijke kant van de mens er zo perfect mogelijk te laten uitzien, gaat het ons stottertherapeuten er nog steeds om dat de mensen die we begeleiden tevreden zijn met wie ze als mens zijn. Ook al is dat open communicatief sprekend en af en toe stotterend.

Daar is niks mis mee. Het is hooguit onhandig, of lastig en het kan je behoorlijk in de weg zitten, omdat je in het hoge tempo van deze tijd mee wilt gaan. En zoals geen ander weet je dat je in dat tempo struikelt!

Als er niet al te veel schaamte en angstgevoelens meer aanwezig zijn en je wil praktisch oefenen om bij jezelf te blijven in lastige spreeksituaties.  En je wil weten wat je kunt doen om innerlijk sterker te blijven als je spreekt, dan is deze meerdaagse groepstraining een goed middel daarvoor.

DATA:  vrijdag en zaterdag 30 en 31 augustus                 9.30 uur tot 17 uur

maandag 9 september                                                         13 uur tot 20.30 uur

zaterdag 21 september                                                       9.30 uur tot 13 uur

LOCATIE : Gelderselaan 2, 6523 LJ Nijmegen

Tel: Anne: 06-30692602   Else: 06-21874307

De JES-training wordt volledig vergoed door de zorgverzekeraar vanuit het basispakket (logopedie). Wel valt logopedie ook onder de eigen bijdrage die elke verzekerde per jaar moet betalen.

Er is een gerichte verwijzing nodig van je huisarts.

Opgeven kan door dit formulier (pdf) te printen, in te vullen en op te sturen.