Als lid van de NVST ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stotteren, mag je deelnemen aan een grote diversiteit van commissies en werkgroepen en werk je samen aan het registreren en herregistreren in het EFS-register. Daarnaast biedt het lidmaatschap van de NVST je automatisch inschrijving in het NVLF uurregister. Registratie en herregistratie hoef je dan niet meer zelf te regelen. Je staat vermeld als logopedist-stottertherapeut op de therapeutenkaarten op de NVST website en op www.stotteren.nl.

Er zijn twee ALV’s per jaar met aansluitend een studiemiddag. De NVST stuurt maandelijks een Nieuwsbericht met daarin de laatste updates, aankondigingen van cursussen, (wereld) congressen en andere activiteiten op het gebied van stotteren. Tevens zijn er meerdere kwaliteitskringen gericht op stotteren, bestaande uit NVST-leden.

Logopedisten die de ECSF-opleiding volgen kunnen alvast aspirant-lid van de NVST worden. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Na het afronden van de ECSF-opleiding is het mogelijk om lid van de NVST te worden, met een contributie van 115 euro per kalenderjaar. Tevens bestaat de mogelijkheid om begunstiger te worden met een contributie van 100 euro per kalenderjaar; niet EFS-geregistreerd, maar wel met belangstelling voor stotteren. Begunstigers ontvangen de nieuwsberichten en zijn welkom op studiemiddagen. Opzeggen van het lidmaatschap is mogelijk tot drie maanden, uiterlijk 1 oktober, voorafgaande aan het nieuwe kalenderjaar.

(Aspirant-)lid of begunstiger van de NVST worden? Vul onderstaan formulier in. Vragen of begunstiger worden? Neem dan contact op met de secretaris van het NVST-bestuur.

    MevrouwDe heerNiet relevant

    Soort lidmaatschap*:
    Ik ben EFS-geregistreerd en wil NVST-lid wordenIk volg nu de ECSF en wil aspirant-lid wordenIk heb me ingeschreven voor de ECSF, heb een bevestiging en wil aspirant-lid wordenIk heb belangstelling voor stotteren en wil begunstiger worden

    * Verplicht veld