Reminder aanmelden NVST ALV en studiemiddag 12 juni

Op woensdag 12 mei hebben alle (ere)leden, aspirant-leden, begunstigers en donateurs de uitnodigingen ontvangen voor de komende ALV en aansluitende studiemiddag op zaterdag 12 juni van 9:30 tot 12:45 uur (ALV) en van 13:30 tot 16:30 uur (studiemiddag).

Beide uitnodiging en alle vergader- en studiemiddagstukken uit het verleden zijn ten alle tijden te vinden onder de kopjes Algemene Ledenvergadering & Scholing onder het afgeschermde Verenigingsportaal op de NVST website.

Vergeet je niet AAN TE MELDEN voor de ALV (secretaris@nedverstottertherapie.nl) en/of de studiemiddag (aanmeldennascholing@nedverstottertherapie.nl). Met name het aanmelden voor de ALV is belangrijk voor het gezellige en interactieve programma die dag, met de deadline van 1 juni.

Leave a Reply