Zoom account voor NVST groepen

Inmiddels is het alweer meer dan een jaar geleden dat de scholen in Nederland voor het eerst de deur sloten vanwege COVID-19. Wij gingen als therapeuten ontzettend snel over op online behandeling en ook onze vereniging maakte de overschakeling naar het online ontmoeten. Ondertussen is het online vergaderen niet meer weg te denken.

Om dat als vereniging voor ons verenigingswerk te faciliteren, is er één betaald Zoom account geregeld, waar commissies en werkgroepen gebruik van kunnen maken voor hun online vergaderingen. Ook voor het bestuur en de ALV is dit account toegankelijk. Bij dit account is er geen tijdslimiet, zoals bij de gratis versie in groepsverband.

Wil je als commissie of werkgroep gebruik maken van dit betaalde Zoom account voor een online vergadering van jullie groep? Stuur dan een mail Jolien op secretaris@nedverstottertherapie.nl

 

 

 

 

Leave a Reply