Update NVLF werkgroep implementatie richtlijn

De werkgroep Implementatie Richtlijn Stotteren is sinds een paar maanden aan het werk om producten te realiseren die logopedisten helpen om de richtlijn toe te passen in hun dagelijkse werk. Graag brengen we jullie op de hoogte van de huidige stand van zaken.

Er is een nieuwe digitale opmaak van de herziene richtlijn gerealiseerd (KLIK naar) waar op een makkelijke manier doorheen te klikken is.  Zo kan je snel antwoord op je vraag vinden en de aanbeveling vinden die je zoekt. De richtlijn is terug te vinden op de pagina voor logopedisten op de NVST website en via deze link. De werkgroep is heel blij met deze prachtige opmaak!

Daarnaast is er een artikel voor het Tijdschrift voor Stem-, Spraak, -en Taalpathologie geschreven. Ook zul je binnenkort in het EPD aanwijzingen vinden hoe je de richtlijn kan toepassen. We hebben hier, in samenwerking met de werkgroep EPD van de NVLF, het gebruikersgemak voorop gesteld en zo min mogelijk extra invulvelden gebruikt. Aankomende periode ontwikkelt de werkgroep een webinar en een blended learning module.

Leave a Reply