Damstégroepen in 2021

By 5 januari 2021 Damstégroep

Ook in 2021 zijn er weer Damstégroepen!

In het voorjaar is er een JES-training in Wierden, in het najaar in Nijmegen. De VIP is in het voorjaar in Alphen (Gld) en de OK-training in het najaar in Midden-Nederland. De RAP vindt plaats in het voorjaar (Utrecht) en najaar (locatie nog onbekend). Bij de RAP-training van dit voorjaar is geen overnachting inbegrepen. Dat in verband met de coronamaatregelen.

Voor data: zie website.

In alle groepen is nog plaats! Wat zou het mooi zijn als ze allemaal door kunnen gaan!

Houd steeds de website www.damstegroep.nl in de gaten! Soms wijzigen we data, als een groep nog (net) niet helemaal vol is, of wordt er een groep bij gepland Dat betreft dan vooral de JES-training, die inmiddels door meer therapeuten gegeven kan worden.

Leave a Reply