Overlijdensbericht Herman Peters (02-12-1938 – 24-06-2020)

Kort voor het verschijnen van deze maandelijkse nieuwsbrief ontving de vereniging het overlijdensbericht over Herman Peters. Graag brengt de familie de NVST-leden op de hoogte van zijn overlijden na een korte en heftige ziekte.

Herman Peters was psycholoog en destijds hoofd van de afdeling Stem- en Spraakstoornissen van het UMCN st Radboud in Nijmegen. Collega’s zullen hem onder andere kennen van cursussen en literatuur. Zo schreef hij onder andere het hoofdstuk over de spraakmotorische component van stotteren van de eerste druk van het boek Stotteren – recente inzichten (1999).

Hiermee wordt er wederom afscheid genomen van een pionier op ons vakgebied. Uiteraard zal er nog een uitgebreider in memoriam volgen. Mail hiervoor gerust naar bestuur@nedverstottertherapie.nl.

Leave a Reply