Eerste nieuwsbrief Damstégroep

By 29 februari 2020 Damstégroep

januari 2020

Beste collega’s,

Eind 2019 hebben Anne van Eupen en Femke de Smit samen de JES-training gegeven. Het waren voor de deelnemers intensieve en zeer waardevolle dagen. Een paar deelnemers vertellen hierover in de podcast die tijdens de derde dag is opgenomen.

Er worden dit jaar maar liefst drie JES trainingen aangeboden. In Tilburg, Den Haag en Wierden. Een mooie aanvulling op het individuele aanbod als “proeftuin” om vaardigheden verder uit te breiden en te verstevigen of als katalysator voor motivatie en inspiratie.

Ook bij de VIP die in maart start, zullen we deelnemers proberen te verleiden om een podcast in te spreken, zodat we iedereen beter kunnen informeren wat de meerwaarde is wanneer de angst om in een groep jezelf te zijn, vermindert.

Zie je kinderen voor wie het waardevol lijkt dat zij contact hebben met leeftijdsgenoten die stotteren? Ouders die je intensievere begeleiding gunt binnen een groep om vanuit hun ouderrol hun kind optimaal te ondersteunen bij het stotteren? Wijs ouders en kinderen dan na de eerste behandelingen al op de website van de Damstegroep en op de mogelijkheid van de RAP en de OK training als toevoeging op jouw aanbod!

De eerste OK-training stond gepland voor begin 2020, maar dit bleek te kort dag te zijn vanaf november jl. Veel collega’s wisten ons in december en januari al wel te vinden voor praktische vragen en ook ouders vragen al via de website informatie aan. Vanwege de annuleringsdatum van de locatie moesten we tijdig beslissen en de groep was nog te klein.

Dit gold dit ook voor de RAP training. De aanmelding kwam net te laat op gang. De RAP wordt nu in Utrecht zonder overnachting aangeboden in een goedkopere ruimte dan het StayOK hostel. Er is nog plaats voor aanmelding!! Vorig jaar is deze training onder aandacht gebracht in een item op RTL4.

De volgende OK-training is in het najaar, de huidige aanmeldingen doen dan graag mee en gezien de belangstelling afgelopen weken verwachten we komende maanden meer kinderen en ouders blij te mogen maken met deelname aan de OK training najaar 2020!

Inschrijven is dus al mogelijk.

www.damstegroep.nl en mail@damstegroep.nl

 

Leave a Reply