ECSF afgestudeerden

By 29 februari 2020 Ledennieuws

Op zaterdag 15 februari vond de afstudeerceremonie van de ECSF plaats tijdens het symposium in Antwerpen. Deze ceremonie is eens per 2 jaar en geeft de mogelijkheid om ECSF-afgestudeerden in het zonnetje te zetten en hun diploma persoonlijk te overhandigen.

Natuurlijk zijn veel van deze 2017-2018 en 2018-2019 toppers al bekend binnen onze vereniging en als collega’s. Tijdens NVST ALV’en worden altijd de namen van nieuwe (aspirant)leden genoemd. Ook wordt er jaarlijks namens de vereniging een felicitatiekaart verstuurd naar alle afgestudeerde ECSF’ers in Nederland dat jaar.

Op de foto’s hieronder zijn onze collega’s Heidi van Werkhoven, Angelique Oostrijk, Dineke Bonnier, Amaia ter Beek, Maaike Mangnus en Maya de Graaf te zien. De andere afgestudeerden uit 2018 en 2019 zijn Hinke Alie de Boer, Maartje Lipsch, Febe Meijer, Lydia Modderman, Maaike Nieuwkamp, Lindy Sevens, Michelle van Dixhoorn en Sukima van Velzen.

In totaal is er nu een lijst met 38 Nederlandse ECSF-afgestudeerden terug te vinden op de website van de ECSF. Er staan 59 Nederlandse European Fluency Specialists geregistreerd in het EFS-register. We zijn goed bezig met de logopedist-stottertherapeuten in Nederland!

Leave a Reply