Filmpje Zineb niet meer beschikbaar

Een aantal stottertherapeuten gebruikt het filmpje van Zineb nog regelmatig. In dit filmpje heeft Zineb het over haar stotteren, eerder vermijdingsgedrag en dat ze stotteren niet meer haar leven laat bepalen. Je ziet haar stotteren in openbare gelegenheden. Het is een item van TV West, een aantal jaar geleden opgenomen voor wereldstotterdag.

Het filmpje is onlangs van YouTube gehaald. Voor therapeuten die het gebruiken blijft ze het filmpje nog wel beschikbaar stellen. Ze zegt er over tegen onze collega Joeri van Ormondt: “Nu weet ik dat er logopedisten/stottertherapeuten gebruik maakten van dit filmpje, wat mij goed doet. Fijn als je het door kunt zetten naar je collega’s in het werkveld voor wie het nuttig kan zijn.”

Als je het filmpje wil hebben om te gebruiken in therapie, kan je Joeri een mail sturen.

Leave a Reply